ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας μας. Για τις διοργανώσεις αυτές διαθέτουμε εξέδρες και πατάρια, risers  σταθερά και μετακινούμενα, σκάλες πρόσβασης, ράμπες, κάγκελα, περιφράξεις χώρων, περιφράξεις ασφαλείας (mojo  barriers), καμαρίνια και εξοπλισμό καμαρινιών. Μας εμπιστεύονται Φεστιβάλ όπως το Pafos  Aphrodite  Festival, Christmas  Mystery, Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, Μουσικό Φεστιβάλ Φέγγαρος, Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας και πολλά άλλα. Έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε  συναυλίες όπως των Scorpions, Whitesnake, Deep  Purple, Armin  Van  Buuren, Άννας Βίσση, Δέσποινας Βανδή, Νότη Σφακιανάκη, Έλενας Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Γιάννη Πλούταρχου, Αντώνη Ρέμου, Βασίλη Καρά, Γιάννη Κότσιρα, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιάννη Πάριου, Χάρης Αλεξίου, Νίκου Βέρτη και άλλων.

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και ελάτε να σχεδιάσουμε το γάμο των ονείρων σας σε όποιο χώρο εσείς θα επιλέξετε. Στο σπίτι, στο κήπο, στη πισίνα , σε χώρο δεξιώσεων ή σε κάποια ερημική παραλία εμείς θα σας δώσουμε τις λύσεις για να είναι αυτή η μέρα όντως η καλύτερη της ζωής σας. Πατώματα για ανώμαλους χώρους, όπως κήποι και παραλίες, κάλυψη πισίνας για εξοικονόμηση χώρου ή απλά για διακόσμηση, πατάρια για την ορχήστρα ή τον DJ, κουρτίνες, πατώματα χορού, Dj  booths,  bars, ειδικός φωτισμός και ήχος είναι μερικά από τα προϊόντα που διαθέτουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Οι μεγαλύτεροι και ποιο φανταχτεροί γάμοι στη Κύπρο έγιναν με την υποστήριξη της εταιρείας μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

Οι ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εκδήλωσης πολλές φορές απαιτούν και ανάλογη διαμόρφωση των χώρων που αυτές πραγματοποιούνται. Δημιουργία επιπέδων για καλύτερη οπτική των θεατών, επεκτάσεις επιπέδων και υφιστάμενων εξεδρών για αύξηση του εμβαδού, εξέδρες VIP  καθώς και διαχωρισμός χώρων σε διαζώματα ανάλογα με το εισιτήριο. Όλα με τις ανάλογες σκάλες πρόσβασης, ράμπες και κιγκλιδώματα που χρειάζεται για σωστή διακίνηση και ασφάλεια. Τέτοιου είδους κατασκευές έχουμε  πραγματοποιήσει σε πολλές αίθουσες εκδηλώσεων και αίθουσες ξενοδοχείων και σε μεγάλους εξωτερικούς χώρους όπως κήπους και παραλίες.

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ

Ο φανταχτερός κόσμος της μόδας αναδεικνύεται μέσα από τις πασαρέλες μας αλλά και τα προσεγμένα back  panel  που διαθέτουμε. Πασαρέλες για όλους τους χώρους, ακόμη και μέσα ή πάνω από πισίνες. Επίσης κοντά μας θα βρείτε και όλο τον απαραίτητο back  stage  εξοπλισμό που χρειάζεται μια τέτοια εκδήλωση όπως τραπέζια, καρέκλες, καθρέφτες ολόσωμους και καθρέφτες για μακιγιάζ, κρεμάστρες κ.α. Έχουμε κατασκευάσει τις πασαρέλες όλων των Fashion  Week  που έγιναν στη Κύπρο και πελάτες μας είναι τα γνωστότερα και μεγαλύτερα πρακτορεία της Κύπρου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις διαφόρων φορέων όπως δήμοι, κοινότητες, σωματεία, σχολεία, σχολές χορού κλπ βρίσκουν κοντά μας ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Επετειακές εκδηλώσεις, σχολικές γιορτές, αφιερώματα, αθλητικές εκδηλώσεις, τελικές γιορτές και μια πληθώρα άλλων εκδηλώσεων  γίνονται πραγματικότητα χάρις στα ευέλικτα προϊόντα μας. Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και πάντα με βάση τις δικές σας ανάγκες και το δικό σας προϋπολογισμό. Εξέδρες, εξέδρες επενδυμένες, μικρές κερκίδες, πατώματα χορού, σκηνικά, back  panels, podiums, φωτισμός και ήχος.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ακόμη ένας απαιτητικός τομέας όπου η εταιρεία μας πρωτοπορεί. Διαθέτουμε θεατρικούς προβολείς (profile, pc, Fresnel,)  συστήματα ήχου, μικρόφωνα χώρου και προσωπικά μικρόφωνα. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε σκηνικού και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς, εγκατάστασεις και χειρισμού όλων των πιο πάνω σε θέατρα ή  σε  περιοδείες. Μας έχουν εμπιστευτεί μεγάλοι θίασοι της Ελλάδας για τις παραστάσεις τους στη Κύπρο, και έχουμε δουλέψει σχεδόν με όλα τα Κυπριακά Θέατρα και ανεξάρτητες ομάδες όπως το θέατρο Λέξη, η Pirasmos  Productions, το θέατρο Διόνυσος, η ΕΘΑΛ Λεμεσού, και πολλοί άλλοι. Προσφέραμε ολοκληρωμένα πακέτα με εξέδρες, κερκίδες φώτα, ήχο και τεχνική υποστήριξη σε πολλές παραστάσεις όπως « Φρουτοπία» «το τρίο του Porto  Sueno» και το ετήσιο Φεστιβάλ Θεάτρου στα Λύμπια.

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙΣ

Οι τελετές αποφοίτησης αποτελούν τη μεγαλύτερη στιγμή τόσο για τους φοιτητές όσο και για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Προσφέρουμε εξέδρες και πάνελ ειδικά σχεδιασμένα για την κάθε περίπτωση και ολοκληρωμένα πακέτα ήχου, φωτισμού, κινηματογράφησης και προβολών. Μεταξύ άλλων μας εμπιστεύονται το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και πολλές άλλες ιδιωτικές σχολές.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεγάλες και μικρές προεκλογικές εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, κομματικά συνέδρια, επετειακές εκδηλώσεις και παρελάσεις. Καλυμμένες εξέδρες, πατάρια, πάνελς στα χρώματα και με τα σύμβολα των κομμάτων και υποψηφίων, podium  για ομιλίες, καθίσματα για την εξέδρα και ότι άλλο χρειάζεστε. Έχουμε δουλέψει με όλα σχεδόν τα κόμματα, με πολλές άλλες οργανώσεις και με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Κύπρου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Διαθέτουμε έτοιμα πάνελς για συνέδρια και κατασκευάζουμε επί παραγγελία και στις δικές σας διαστάσεις τα πάνελ που χρειάζονται για την κάθε περίπτωση. Πάνελ τρισδιάστατα με ανοίγματα για οθόνες επενδυμένα με τα χρώματα της επιλογής σας ή με αυτοκόλλητο με τα γραφικά που εσείς επιλέγετε ανάλογα με την περίπτωση. Εξέδρες και πατάρια καλυμμένα με χαλιά στο χρώμα της επιλογής σας. Head  tables, καθίσματα και podium  για ομιλίες.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις σε τηλεοπτικές παραγωγές που γίνονται σε χώρους εκδηλώσεων. Μεταμορφώνουμε τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις και κατασκευάζουμε τα σκηνικά που χρειάζονται για την κάθε περίπτωση. Προσφέρουμε επίσης πατάρια και πύργους σκαλωσιών για τις κάμερες καθώς και περιφράξεις των χώρων όπου κινούνται σε εξωτερικές παραγωγές.  Έχουμε δουλέψει μεταξύ άλλων στις παραγωγές της Junior Eurovision, των MAD Awards, Man of the Year, Stoli Awards και πολλές άλλες.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η σωστή παρουσίαση μιας εταιρείας και η κατάλληλη προβολή των προϊόντων της είναι σήμερα ζωτικής σημασίας. Εμείς σας προσφέρουμε μια διαφορετική πρόταση. Εκθεσιακά περίπτερα που ξεχωρίζουν με μεταλλικές τράσσες, οι οποίες μπορούν να επενδυθούν, και με  πατώματα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Επίσης πατάρια, σε διάφορους χρωματισμούς και επενδύσεις, για έκθεση προϊόντων ή απλά για διακόσμηση χώρων.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει κατασκευές που γίνονται με παραγγελία για συγκεκριμένες εκδηλώσεις σε συγκεκριμένους χώρους. Ψηλές εξέδρες, διάδρομοι και σκάλες πρόσβασης, επεκτάσεις χώρων και ειδικές εξέδρες εκδηλώσεων για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό και τη δημιουργία χώρων για εκδηλώσεις, όπως θέατρα, αίθουσες εκδηλώσεων, νυκτερινά club  κ.α. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρονται για πώληση. Πατάρια, πατώματα χορού, περιφράξεις, πάνελ, συστήματα ήχου και φωτισμού. Εισάγουμε απ’ ευθείας από τα εργοστάσια για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε μερικούς από τους βασικούς μας συνεργάτες και να δείτε τα προϊόντα τους.

 

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε μερικούς από τους βασικούς μας συνεργάτες και να δείτε τα προϊόντα τους.

apq stage GmbH - Επαγγελματικά συστήματα εξεδρών: http://www.apq-stage.com/

ATEL Lights- Επαγγελματικές κονσόλες φωτισμού, dimmer και ενισχυτές ισχύος: http://www.atel-lights.gr/

PFM Portable Floormaker -Πατώματα χορού: http://www.portablefloormaker.co.uk/

SnapLock Dance Floors - Πατώματα χορού: http://www.snaplock.com

Novaldo B.V.- Φωτιστικά LED ασύρματα και μπαταρίας: http://www.novaldo.eu/

apq stage GmbH - Professional platforms for stages and tribunes: http://www.apq-stage.com/

ATEL Lights- Professional lighting Consoles, dimmers and power amplifiers: http://www.atel-lights.gr/

PFM Portable Floormaker- Dance floors: http://www.portablefloormaker.co.uk/

SnapLock Dance Floors - Dance floors: http://www.snaplock.com

Novaldo B.V. - Wireless and battery operated entertainment Led light: http://www.novaldo.eu/