Εξέδρες

Από τη μικρότερη εκδήλωση μέχρι τη μεγαλύτερη συναυλία η εταιρεία μας είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει, με ταχύτητα και ασφάλεια στην καλύτερη τιμή.

Από 10 εκατοστά μέχρι 2 μέτρα ύψος, σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος, σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, σε στάδια, πλατείες, παραλίες, και όπου αλλού εσείς επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση σας.

Εξέδρες με πάτωμα αντιολισθητικό και αδιάβροχο, εξέδρες στο χρώμα του ξύλου ή επενδυμένες με χαλί ή αυτοκόλλητο στο χρώμα της επιλογής σας με όλα τα αναγκαία εξαρτήματα όπως σκάλες, κάγκελα και ράμπες.

Εξέδρες για συναυλίες

Μεγάλες εξέδρες σε γήπεδα, σε πλατείες και σε άλλους δημόσιους χώρους για συναυλίες όλων των ειδών. Σε σχήματα, διαστάσεις και υψόμετρα, με προεκτάσεις και υπερυψώσεις σύμφωνα με τα σχέδια και ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδήλωσης.

Εξέδρες για Φεστιβάλ

Μεγάλες εξέδρες για μονοήμερα ή πολυήμερα Φεστιβάλ, καθώς και υπερυψωμένες εξέδρες για δημιουργία χώρων θεατών.

Μικρές εκδηλώσεις

Εξέδρες μικρών διαστάσεων για κάθε είδους εκδήλωση και σε κάθε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό. Οι εξέδρες αυτές μπορούν να επενδυθούν στα χρώματα της επιλογής σας για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

Εξέδρες σε παραλίες

Εξέδρες για beach party, συναυλίες στην παραλία, υπερυψωμένα πατώματα για δημιουργία χώρου θεατών και πατώματα για γαμήλιες δεξιώσεις δίπλα στο κύμα.

Πισίνες

Μοναδικές κατασκευές πάνω από πισίνες και κλείσιμο πισινών, για εξοικονόμηση χώρου και πραγματοποίηση της εκδήλωσης σας στο δικό σας χώρο. Ειδικός σχεδιασμός και εκτέλεση εργασίας για το καλύτερο δυνατό και ασφαλές αποτέλεσμα.

Πατώματα

Εξέδρες σε χαμηλό υψόμετρο για ισοπέδωση χώρων για τη πραγματοποίηση εκδηλώσεων ή για την τοποθέτηση marquee σε ανισόπεδους χώρους.

Εξέδρες Επενδυμένες

Από τη μικρότερη εκδήλωση μέχρι τη μεγαλύτερη συναυλία η εταιρεία μας είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει, με ταχύτητα και ασφάλεια στην καλύτερη τιμή.

Από 10 εκατοστά μέχρι 2 μέτρα ύψος, σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος, σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, σε στάδια, πλατείες, παραλίες, και όπου αλλού εσείς επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση σας.

Εξέδρες με πάτωμα αντιολισθητικό και αδιάβροχο, εξέδρες στο χρώμα του ξύλου ή επενδυμένες με χαλί ή αυτοκόλλητο στο χρώμα της επιλογής σας με όλα τα αναγκαία εξαρτήματα όπως σκάλες, κάγκελα και ράμπες.

Χορωδίες

Πατάρια διαφόρων διαστάσεων για κατασκευή εξεδρών για χορωδίες. Με επιλογή του μήκους του πλάτους και του υψομέτρου με βάση της ανάγκες της κάθε χορωδίας. Για εκδηλώσεις σχολείων, σωματείων και μουσικών σχολών σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κερκίδες

Κερκίδες χωρητικότητας μέχρι και 1000 άτομα σε διαστάσεις και υψόμετρα της επιλογής σας ανάλογα με το χώρο σας. Με πάτωμα αντιολισθητικό, αδιάβροχο ή επενδυμένο με χαλί, σκαλιά, σκάλες πρόσβασης, κάγκελα ασφαλείας, καρέκλες, μαξιλαράκια και ειδικά καθίσματα κερκίδας.                                

Πασαρέλες

Εξέδρες ειδικές για επιδείξεις μόδας, με μαύρη ή άσπρη μελαμίνη και εξέδρες επενδυμένες με χαλί ή αυτοκόλλητο, σε χρώμα τις επιλογής σας, που με τον κατάλληλο φωτισμό θα δώσουν άλλη διάσταση στην εκδήλωση σας. Σε όποιο σχήμα εσείς θέλετε και σε όλους τους χώρους, εσωτερικά και εξωτερικά, ακόμη και μέσα ή πάνω από πισίνες.

Πατώματα χορού

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία πατωμάτων χορού στην αγορά. Φανταχτερό ακρυλικό άσπρο και πλαστικά πατώματα σε χρωματισμούς άσπρο, μαύρο, μαυρόασπρο και τέσσερα διαφορετικά είδη παρκέ. Πατώματα χορού σε οποιοδήποτε μέγεθος και σε οποιοδήποτε χώρο, στο σπίτι σε αίθουσα εκδηλώσεων ή αίθουσα ξενοδοχείου, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμα και σε γρασίδι, με ειδικό υπόστρωμα για ασφάλεια αλλα και προστασία του γρασιδιού. Για γαμήλιες δεξιώσεις και κάθε είδους πάρτι.

Καμαρίνια

Η καλύτερη επιλογή της αγοράς, σε οποιοδήποτε μέγεθος με χαλί στο πάτωμα, φωτισμό και επιλογή εξοπλισμού όπως καναπές, τραπεζάκι, καρέκλες, τραπέζι με φωτιζόμενο καθρέφτη, κρεμάστρα, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού.

Περιφράξεις ψηλές

Για διακριτική και ασφαλή περίφραξη του χώρου της εκδήλωσης σας, μεταλλική γαλβανιζέ περίφραξη διαστάσεων 3.50 Χ 2.00 μέτρα με επιπλέον οριζόντια σωλήνα για περαιτέρω σταθερότητα και προεξοχή του πάνελ στην πάνω μεριά για αποτροπή σκαρφαλώματος. Στερεώνονται σε ειδικές βάσεις και συνδέονται με ειδικό συνδετικό εξάρτημα. Προσφέρονται και με πλαστική κουρτίνα σε άσπρο ή μαύρο χρώμα.

Περιφράξεις χαμηλές

Μεταλλικές περιφράξεις διαστάσεων 2.20 Χ 1.10 ή 2.50 Χ 1.00 οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την καθοδήγηση των πεζών και της κυκλοφορίας. Χρησιμοποιούνται σε όλες τις μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις και αθλητικά δρώμενα, στα οποία το κοινό θα πρέπει να καθοδηγείται ομαλά και με ασφάλεια, καθώς και για τον έλεγχο της πρόσβασης στο χώρο.

Περιφράξεις ασφαλείας

Περίφραξη τύπου mojo, απολύτως αναγκαία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Διαστάσεις 1.00 Χ 1.10 μέτρο ύψος με ελεγχόμενες εισόδους. Ο τρόπος κατασκευής και στησίματος την καθιστούν απροσπέλαστη, επιτρέπει στους φρουρούς ασφαλείας να ελέγχουν το χώρο, ενώ ταυτόχρονα το κοινό μπορεί να βλέπει καθαρά την εξέδρα.

PVC Panel

Διαθέτουμε έτοιμα PVC Panel που μπορούν να δεχτούν εκτύπωση. Διαστάσεις 1.00 Χ 2.50 και 1.00 Χ 3.00 μέτρα. Ιδανικά για back panel σε fashion show και συνέδρια.

Ξύλινα Πάνελ

Κατασκευάζουμε επί παραγγελία ξύλινα πάνελ στις απαιτούμενες διαστάσεις και διαθέτουμε πάνελ διαφόρων διαστάσεων τα οποία επενδύονται με ύφασμα, σε διάφορους χρωματισμούς, με βάση τις δικές σας ανάγκες. Μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τοποθέτηση φόντων από foam board ή μουσαμά. Για fashion show, συνέδρια και back walls σε εξέδρες εκδηλώσεων.

Σκηνικά

Σχεδιασμός και κατασκευή σκηνικών για θεατρικές παραστάσεις επαγγελματικών και ερασιτεχνικών ομάδων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων κάθε είδους. Επεξεργαζόμαστε όλα τα υλικά όπως μέταλλο, ξύλο, ρούχο, plexy class και προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη.

Κουρτίνες

Άσπρες κουρτίνες διαφόρων διαστάσεων για κάλυψη χώρων, καθώς και μηχανισμούς στερέωσης τους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επίσης μπορούμε να φωτίσουμε τις κουρτίνες στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Μπαρ

Μπαρ, διαφόρων ειδών και διαστάσεων, με ακρυλική επιφάνεια που μπορεί να φωτιστεί εσωτερικά και φωτιζόμενα ημικυκλικά μπαρ πολυτελείας, για γάμους και άλλες κοσμικές εκδηλώσεις.    

Εξοπλισμός DJ

Υπερυψωμένα πατάρια και εξέδρες, Aluminium DJ booth, Pioneer CD players, πλήρες ηχητικό σύστημα και φωτισμός, για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες DJs.

Φωτισμός και ήχος

Μεγάλα και μικρά συστήματα ήχου, μικρόφωνα, φωτιστικά όλων των ειδών και μηχανήματα ειδικών εφέ. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες, στο κάθε είδος ξεχωριστά και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα με λύσεις και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Άλλος Εξοπλισμός

Διαθέτουμε για ενοικίαση belt barriers, robe barriers, sign barriers, χαλιά, καθρέφτες, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες και τραπεζάκια, stools, κρεμάστρες, κινητές συσκευές κλιματισμού, αεριστήρες.